Avéro Achmea Vergoeding

avero_achmea_logoAvéro Achmea is onderdeel van Achmea en richt zich op de intermediaire markt. U kunt niet zelf een verzekering bij dit bedrijf afsluiten, maar krijgt deze via een onafhankelijke adviseur. U kunt kiezen uit vele soorten verzekeringen, waaronder de zorgverzekering. Bij Avéro Achmea vindt u zowel basisverzekeringen als aanvullende verzekeringen. Ook bij Avéro Achmea kunt u voor de maximale vergoeding van 75% van het aankoopbedrag in aanmerking komen. Beschikt u ook over een aanvullende verzekering? Dan kan de vergoeding nog hoger oplopen. U moet wel aan een aantal voorwaarden voldoen om in aanmerking te komen voor een vergoeding van uw gehoorapparaat. Deze kunt u vinden op de pagina Hoortoestel Vergoeding.

Vergoeding hoortoestel Avéro Achmea basisverzekering

Bij Avéro Achmea kiest u uit 2 verschillende basisverzekeringen. De Basisverzekering Keuze ZorgPlan is een restitutiepolis. Hierbij heeft u zelf de vrije keuze bij het uitzoeken van uw audicien. Als u aan alle voorwaarden voldoet krijgt u een vergoeding van 75% voor de aanschaf van uw hoortoestel. De andere verzekering is de Basisverzekering Select Zorg Plan. Bij deze naturapolis kunt u terecht bij de audiciens waar Avéro Achmea contracten mee heeft afgesloten om in aanmerking te komen voor de maximale vergoeding. Gaat u naar een audicien zonder contract? Dan zal de 75% vergoeding een stuk lager uitkomen. Denk hierbij aan 50% of 70%. Hierdoor zult u een grotere eigen bijdrage moeten betalen.

Vergoeding hoortoestel Avéro Achmea aanvullende verzekeringen

Bij Avéro Achmea heeft u een ruime keuze uit aanvullende verzekeringen. In totaal kunt u kiezen uit 4 verschillende aanvullende verzekeringen. U kunt kiezen uit Intro, Start, Royaal en Excellent. Slechts 1 aanvullende verzekering biedt een extra vergoeding voor uw hoortoestel. Deze is als volgt:

  • Excellent: 100% tot een maximum van €300,- per hoortoestel (vergoeding eigen bijdrage)

Bij deze aanvullende verzekering dient u de extra vergoeding gebruiken om uw eigen bijdrage te betalen. Let op: De aanvullende verzekeringen van Avéro Achmea via Nedasco of Aevitae kennen geen extra dekking voor hoortoestellen.

Bovenstaande cijfers gelden voor 2017. Ook onderzoeken door een audiologisch centrum worden door Avéro Achmea voor 100% vergoed het komende jaar. Dit geldt voor de basisverzekering als alle vier de aanvullende verzekeringen.

Waarom Gehoortest.nl?

Via Gehoortest.nl bent u altijd verzekerd van een kwalitatieve hoortest van een stAr audicien in de buurt.

  • Kennis over vergoedingen
  • Vrijblijvend advies
  • StAr-gecertificeerd
  • Altijd bij u in de buurt