Preventieve hoorscan

24380_oldie4f614e1e8d0edEen gehoortest is belangrijk om te bepalen hoe de situatie is van uw gehoor en om te bepalen of u een hoortoestel nodig heeft. Wanneer u een gehoortest doet en u heeft nog geen gehoorschade dan kan de hoortest niet altijd duidelijk maken of er wel kans op schade aanwezig is. Uiteraard wilt u dit wel weten zodat u gehoorschade kunt voorkomen, hiervoor is de preventieve hoorscan ontwikkelt.

Hoe werkt de hoorscan?

Met een preventieve hoorscan weet u snel of u gehoorschade heeft opgelopen en hoe groot het risico is dat u hoorschade gaat oplopen. Zelfs voordat u merkt dat  u gehoorschade heeft brengt de hoorscan het hoorprofiel in kaart. Hieruit zal blijken of u wel of geen gehoorschade heeft opgelopen. Door dit zo vroeg mogelijk in kaart te brengen is verdere gehoorschade door goede gehoorbescherming te voorkomen. De hoorscan kan bovendien in slechts 10 min. uitgevoerd worden, zo weet u direct waar u aan toe bent. Er wordt van uw gehoor een profiel opgebouwd, door de hoorscan jaarlijks uit te voeren wordt exact in kaart gebracht hoe uw gehoor zich ontwikkelt en of u kans loopt om schade op te lopen. Echt preventieve hoorzorg dus.

Voor wie?

Filterz-kleuren-oordoppenDe hoorscan is voor iedereen die gehoorschade wil voorkomen van toegevoegde waarde. Vooral voor muzikanten, festival bezoekers en mensen die werken in een lawaaiige omgeving hebben baat bij de scan. Dus ook voor werkgevers is het interessant om medewerkers een hoorscan te bieden. Wilt u ook snel een afspraak voor een hoorscan? Vult u dan onderstaande formulier in en er wordt contact met u opgenomen. De hoorscan kan door heel Nederland uitgevoerd worden.

Voorkom gehoorschade

Doe een preventieve gehoorschade en weet waar u aan toe bent:

  • Jaarlijkse controle
  • Advies over gehoorbescherming
  • Uitgebreid hoorprofiel
  • In 10 min. uitgevoerd
  • Altijd in de buurt