Hoortoestellen prijzen

euroDe prijzen van hoortoestellen zijn erg uiteenlopend. De goedkoopste hoortoestellen zijn al vanaf €199,- verkrijgbaar, terwijl de duurste hoortoestellen enkele duizenden euro’s kosten. De prijs van een hoortoestel zegt echter niets over kwaliteit. Het is daarom van belang om met uw audicien contact op te nemen wanneer u voor de keuze van een gehoorapparaat staat.

Oriënteren

Het hoortoestel wat het beste bij u past hangt van u af. Wat uw leefstijl is. Wat uw hoorprobleem is. Heeft u een In-het-oor-hoortoestel nodig of juist een Achter-het-oor-hoortoestel? Misschien is een in het botverankerd hoortoestel voor u de oplossing of een hoortoestel in de gehoorgang zelf? De audiciens aangesloten bij Gehoortest.nl staat voor u klaar om een advies op maat te geven en kunnen u het beste voorlichten over het juiste hoortoestel voor u. Het is zeker de moeite waard om u te oriënteren en de prijzen van de verschillende hoortoestellen te vergelijken. Dit kan namelijk honderden euro’s voordeel opleveren.

Vergoeding

Afhankelijk van uw leeftijd, uw hoorproblemen en uw zorgverzekeraar kunt u vaak een vergoeding krijgen bij uw hoortoestel vanuit de zorgverzekeraar. Vanuit uw basiszorgverzekering krijgt u in ieder geval 75% vergoed van uw hoortoestel. Dit houdt in dat 25% van het bedrag u zelf zal moeten betalen. Het is daarom zeker de moeite waard om de prijzen van verschillende hoortoestellen te vergelijken.

Vrijblijvend hoortoestel advies

Het is aan te raden om professioneel advies in te winnen bij een audicien bij u in de buurt. Zij zullen u een advies op maat geven passend bij uw wensen en hoorprobleem. Zo kunt u samen een weloverwogen keuze maken voor uw nieuwe hoortoestel.

Een StAr gecertificeerde audicien beschikt over een breed kennisvlak, heeft het grootste aanbod en biedt u naast het beste advies ook de beste prijs voor uw situatie. Maak een vrijblijvende afspraak bij u in de buurt!

Waarom Gehoortest.nl?

Via Gehoortest.nl bent u altijd verzekerd van een kwalitatieve hoortest van een audicien bij u in de buurt.

  • Kennis over vergoedingen
  • Vrijblijvend advies
  • StAr-gecertificeerd
  • Altijd bij u in de buurt