Beste hoortoestellen

vergoeding-2013

Gehoorverlies neemt de afgelopen jaren alleen maar toe. Voor een deel komt dit doordat mensen steeds ouder worden. Dit is natuurlijk een positieve ontwikkeling, maar de keerzijde is dat dit gepaard gaat met meer gehoorproblemen. Het gehoor wordt nou eenmaal minder als u ouder wordt. Ook onder jongeren zien we, met name ontstaan door lawaai en harde geluiden van discotheekbezoeken en mp3-spelers, een toename met gehoorverlies. De markt voor hoortoestellen is hier handig op ingesprongen. Inmiddels zijn er al tientallen fabrikanten die hoortoestellen ontwikkelen. Dit maakt het voor u natuurlijk enorm lastig. Welke hoortoestellen zijn nu het beste?

Verschillende merken

Er zijn veel verschillende merken op de markt. In Nederland zijn dit in totaal 25 verschillende merken hoortoestellen. Sommige merken gaan voor innovativiteit en andere merken kunnen de beste techniek leveren. Weer een ander merk staat bekend om de robuuste uitstraling van zijn gehoorapparaten. Zo heeft elk merk een onderscheidende factor. Het is om deze reden dan ook niet mogelijk om één merk te noemen dat het beste hoortoestel levert. Wat het beste gehoorapparaat is hangt van verschillende factoren af.

Onze audiciens werken alleen met de beste gehoorapparaten

staraudiciensU hoeft zich in ieder geval geen zorgen te maken over het uitzoeken van de beste hoortoestellen. Wanneer u een gratis hoortest aanvraagt via onze website brengen wij u in contact met een StAr-gecertificeerde audicien uit uw eigen omgeving. Deze audiciens voldoen aan strenge eisen volgens het StAr certificaat en werken standaard al met de beste hoortoestellen. Dankzij de uitgebreide hoortest krijgen deze audiciens veel informatie over uw gehoorverlies. Hierdoor weten zij direct welk hoortoestel het beste past bij uw situatie.

Bepalende factoren

Allereerst is het van belang om naar uw exacte hoorprobleem te kijken. Er bestaan verschillende soorten hoorproblemen, waardoor een aantal gehoorapparaten al niet geschikt voor u zijn. Om duidelijkheid te verschaffen in welk hoortoestel voor u het beste is, zult u een aantal vragen moeten beantwoorden: Welke problemen ervaart u met het horen? In welke situaties zou u graag beter willen functioneren? Maar ook uw dagelijkse leven is van belang. Bent u bijvoorbeeld gepensioneerd? Werkt u in een lawaaiige omgeving? Uw audicien zal u verschillende vragen stellen over uw leefsituatie. Daarnaast staan uw wensen ook centraal. Aan de hand van de ervaring van de audicien kunt u samen kiezen voor het hoorapparaat wat het beste bij u past. Kiest u voor een In-het-oor-hoortoestel, een Achter-het-oor-hoortoestel, een in het botverankerd hoortoestel of een hoortoestel in de gehoorgang?

Het beste hoortoestel voor u

Phonak heeft het grootste marktaandeel van de hoortoestellen in Nederland. Samen met Oticon en Widex vallen ze onder de meest innovatieve merken. Of dit voor u ook het beste merk is, hangt volledig van u en uw situatie af. Vaak is er de mogelijkheid om verschillende merken een tijdje uit te proberen om te kijken welk type hoorapparaat uiteindelijk het beste hoortoestel voor uw gehoorprobleem zal zijn.

Ga eens langs bij een audicien bij u in de buurt en vraag naar de mogelijkheden die er voor u zijn. Door het grote aanbod en het brede kennisvlak van de audicien vindt u het beste hoortoestel voor u!

Waarom Gehoortest.nl?

Via Gehoortest.nl bent u altijd verzekerd van een kwalitatieve hoortest van een audicien bij u in de buurt.

  • Kwalitatieve hoortest
  • StAr-gecertificeerd
  • Vrijblijvend advies
  • Altijd bij u in de buurt