Starkey hoortoestellen

Logo StarkeyDe geschiedenis van het Amerikaanse Starkey gaat terug naar 1967, toen Bill Austin begon met “Professional Hearing Aid Service”. Later werd de naam gewijzigd naar Starkey. Het doel van Starkey is om mensen met elkaar te verbinden en om levens te veranderen. Het motto van Starkey is dan ook “Alone we can’t do much. Together, we can change the world.” (Alleen kunnen we niet veel doen, samen kunnen we de hele wereld veranderen.) Horen is essentieel in een mensenleven en Starkey wil graag bijdragen aan oplossingen met geavanceerde hoortoestellen.

Het assortiment van Starkey

starkey-innovationDat Starkey graag met innovatieve technieken werkt kunnen we terug zien in hun assortiment. Naast hoortoestellen achter het oor, hoortoestellen met de luidspreker in het oor, hoortoestellen in het oor en hoortoestellen in het kanaal hebben ze ook volledig onzichtbare in het kanaal hoortoestellen. Hiermee loopt Starkey qua technologie voor op vele andere concurrenten. De Starkey X-Series IIC zijn een mooi staaltje innovatieve technologie. Alhoewel de prijzen nog erg hoog liggen (vanaf €1500,-), en ze nog niet geschikt zijn voor elk type gehoorverlies, kunnen we de toekomst van de hoortoestellen met de Starkey X-Series al in levende lijve aanschouwen. Andere bekende series van Starkey zijn de Starkey Wi-Series en de X-Series Ignite en Xino.

Aan deze innovatieve technologie van Starkey hangt echter wel een prijskaartje. De prijzen van de hoortoestellen beginnen vanaf €849,-. Vanuit de zorgverzekering krijgt u een maximale vergoeding van 75% op de aanschafprijs voor uw categorie toestel, die met een aanvullende verzekering verder dekkend te maken is.

Informeer naar Starkey hoortoestellen bij uw audicien

Is uw gehoor de laatste tijd minder geworden? Vraag dan snel uw gratis hoortest aan. Een StAr-gecertificeerde audicien zal contact met u opnemen voor een afspraak in uw eigen omgeving. Als u inderdaad te maken heeft met gehoorverlies kunt u één of meerdere hoortoestellen mee op proef naar huis nemen. Informeer dan eens naar een gehoorapparaat van Starkey. Wilt u ook de andere merken bekijken? U kunt de Starkey hoortoestellen vergelijken met andere merken op onze Merken pagina.

Waarom Gehoortest.nl?

Via Gehoortest.nl bent u altijd verzekerd van een kwalitatieve hoortest van een stAr audicien in de buurt.

  • Kennis over vergoedingen
  • Vrijblijvend advies
  • StAr-gecertificeerd
  • Altijd bij u in de buurt