Meest Toegankelijke Gemeente 2018

Welke gemeente wordt de meest toegankelijke van 2018? Is jouw gemeente bezig met het belang van doven en slechthorenden? Voor de campagne Meest Toegankelijke Gemeente 2018 kan een korte vragenlijst ingevuld worden om te achterhalen hoe goed uw gemeente scoort. Gehoortest.nl hoopt dat zoveel mogelijk mensen deze vragenlijst willen invullen.

Is jouw gemeente toegankelijk voor doven en slechthorenden?

Hoeveel oog heeft uw gemeente voor mensen met een gehoorbeperking? Wordt er voldoende rekening gehouden met doven en slechthorenden? Denk bijvoorbeeld aan onderwerpen als de informatieverstrekking van de gemeente, de toegankelijkheid van het openbaar vervoer en keukentafelgesprekken. Meer informatie en de vragenlijst vindt u op de website van Meest Toegankelijke Gemeente 2018 (MTG 2018).

Vul de korte vragenlijst in voor de Meest Toegankelijke Gemeente 2018

Meest Toegankelijke Gemeente 2018

Door zoveel mogelijk respondenten te verzamelen zal iedere gemeente op de juiste plek in de ranglijst terecht komen. Heeft u zelf geen auditieve beperking, maar bent u wel betrokken bij iemand die een gehoorbeperking of andere communicatieve beperking heeft? Dan kunt u de vragenlijst wellicht gezamenlijk invullen. Iedere input is welkom om de campagne Meest Toegankelijke Gemeente voor 2018 zo compleet mogelijk te maken.

meest toegankelijke gemeente 2018

Reacties op "Meest Toegankelijke Gemeente 2018"

Er zijn nog geen reacties. Reageer ook!

Reactie plaatsen