Hoorbrillen

HoorbrilAls u zowel een verslechterd gehoor, als een verslechterd zicht heeft, dan is een hoorbril misschien wel de oplossing voor u. Di is een hoortoestel en een bril op sterkte in één. Het praktische voordeel van een hoorbril is dat u geen problemen heeft met een Achter Het Oor hoortoestel en een bril. Met een hoorbril is dit probleem verleden tijd.

 

Verschillende varianten

Hoorbrillen zijn er in verschillende varianten. Een hoortoestel kunt u bijvoorbeeld loskopen en op uw bril laten plaatsen, maar het kan ook dat er een minuscuul gehoorapparaat aan de poot van de bril wordt gemonteerd. Dit wordt ook wel luchtgeleiding genoemd. Een andere variant van een hoorbril maakt gebruik van beengeleiding. Hierbij wordt het geluid overgebracht door middel van het been. Trillingen op het bot zorgen voor een grote verstaanbaarheid.

Hoorbril iets voor u?

Wilt u weten of er ook een geschikte hoorbril voor u is? Kom dan nu in contact met uw dichtstbijzijnde audicien door onderstaand formulier in te vullen. Uw audicien geeft u graag meer informatie over de mogelijkheden die er voor u zijn.

Waarom Gehoortest.nl?

Via Gehoortest.nl bent u altijd verzekerd van een gratis hoortest van een audicien bij u in de buurt.

  • Breed assortiment
  • StAr-gecertificeerd
  • Vrijblijvend advies
  • Kwalitatieve hoortest