Gehoorcentrum

Een gehoorcentrum is een zelfstandig audicien. De zelfstandig audicien is onafhankelijk en daarom niet gebonden aan merken waar franchisers dat vaak wel hebben. Vaak zit een dergelijk hoorcentrum in een gebied waar geen franchisers zitten. Dit komt met name door de concurrentie van de grote ketens. Deze zijn vaak veel bekender in de maatschappij. Veel mensen bezoeken liever een franchise dan een zelfstandig hoorcentrum. Toch is dit niet terecht. De meeste gehoorcentrums voldoen gewoon aan een StAr certificaat en beschikken over de modernste apparatuur en gediplomeerd personeel. Doordat ze niet gebonden zijn kunnen ze deskundig advies geven over uw hoorproblemen. Doordat ze vaak meer merken in het aanbod hebben kan uw hoortoestel nog beter afgestemd worden op uw hoorproblemen. Een gehoorcentrum geeft eerlijk en persoonlijk advies waarin uw wensen absoluut centraal staan.

Meer dan alleen een hoortoestel

Vaak kunt u een gratis hoortest bij een zelfstandig hoorcentrum aanvragen. Naast deskundig advies over hoortoestellen bieden deze hoorspecialisten vaak nog meer. Vaak hebben ze speciale hoorspecialisten in dienst als bijvoorbeeld een audioloog die nauw samenwerken met een KNO-arts. Een audioloog heeft specialistische kennis en apparatuur om uw hoorproblemen zo nauwkeurig mogelijk in kaart te brengen. Ook bieden ze hulpmiddelen bij uw hoorproblemen en hoortoestellen, maatwerk met betrekking tot gehoorbescherming en oordoppen, en hulp bij vergoedingen vanuit de zorgverzekering.

Wilt u uw gehoor laten testen door een audicien bij u in de omgeving? U kunt dan onderstaand formulier invullen. De dichtstbijzijnde audicien zal dan contact met u opnemen.

Waarom Gehoortest.nl?

Via Gehoortest.nl bent u altijd verzekerd van een gratis hoortest van een audicien bij u in de buurt.

  • Kwalitatieve hoortest
  • Altijd bij u in de buurt
  • StAr-gecertificeerd
  • Vrijblijvend advies