AHO-hoortoestel

AHOEen AHO-hoortoestel is een Achter Het Oor hoortoestel. Deze gehoorapparaten worden ook wel ‘banaantjes’ of ‘oorhangers’ genoemd. Een AHO bestaat uit een klein kunststof onderdeel dat onopvallend achter het oor gedragen kan worden. Door middel van een slangetje, komt het versterkte geluid in uw oor. Doordat  het hoortoestel achter uw oor wordt gedragen, wordt de kans op irritatie verkleind.

Voordelen AHO

Naast het feit dat u weer goed kunt horen met een AHO-hoorapparaat, vallen deze apparaten niet op. Ze zijn klein en u kunt zelf de kleur selecteren. U kan de kleur kiezen die het meest geschikt is bij uw huidskleur. De AHO-hoortoestellen zijn voor alle maten van gehoorverlies te verkrijgen, de batterij gaat lang mee en is eventueel in een grotere maat verkrijgbaar. Naast deze voordelen is een AHO makkelijk in het gebruik en eenvoudig schoon te maken.

Een AHO-hoortoestel iets voor u?

Wilt u weten of dit hoortoestel voor u geschikt is? Maak dan nu een afspraak met de StAr gecertificeerde audicien bij u in de omgeving. Uw audicien kan u het beste advies geven over welk hoortoestel het meest bij u past.

Waarom Gehoortest.nl?

Via Gehoortest.nl bent u altijd verzekerd van een gratis hoortest van een audicien bij u in de buurt.

  • StAr-gecertificeerd
  • Kwalitatieve hoortest
  • Vrijblijvend advies
  • Altijd bij u in de buurt