Zorg en Zekerheid vergoeding

vergoeding zorg en zekerheidZorg en Zekerheid is de regionale zorgverzekeraar die betaalbare zorg en toegankelijkheid hoog in het vaandel heeft staan. U vindt er een ruime keuze aan aanvullende pakketten die u aan kunt passen naar uw zorgbehoefte. Ook vindt u er 3 verschillende basisverzekeringen. Bij Zorg en Zekerheid kunt u ook terecht voor een vergoeding op de aanschaf van een gehoorapparaat. De vergoeding bedraagt maximaal 75% op de aanschafkosten. De overige 25% is uw eigen bijdrage, maar die is af te dekken met de juiste aanvullende verzekering van Zorg en Zekerheid. Wilt u ook gebruik maken van de vergoeding voor uw hoortoestel? Dan moet u eerst aan de voorwaarden voldoen die u kunt vinden in het artikel Hoortoestel Vergoeding.

Vergoeding hoortoestel Zorg en Zekerheid basisverzekering

Bij Zorg en Zekerheid zijn er 3 basisverzekeringen af te sluiten. Als eerste de naturapolis “Zorg Zeker Polis”. Bij deze naturapolis kunt u voor de maximale vergoeding van 75% terecht bij audiciens waar Zorg en Zekerheid een contract mee heeft afgesloten. Als u toch naar een andere audicien toe gaat krijgt u een lagere vergoeding. De restitutiepolis “Zorg Vrij Polis” is anders van opzet. Hier heeft u de vrije keuze uit audiciens. Als u aan de voorwaarden voldoet krijgt u een vergoeding van 75%. De “Zorg Gemak Polis” is een combinatiepolis. Wilt u de laatste 25% eigen bijdrage ook dekken? De juiste aanvullende verzekering kan u daarbij helpen.

Vergoeding hoortoestel Zorg en Zekerheid aanvullende verzekeringen

Bij Zorg en Zekerheid zijn er 8 aanvullende pakketten die onderling ook nog eens te combineren zijn. Hierdoor zijn er tientallen mogelijkheden voor uw aanvullende verzekering. De meeste pakketten bieden een extra vergoeding voor de eigen bijdrage, alhoewel deze meestal niet het hele bedrag dekken. De hoogste vergoeding voor de eigen bijdrage krijgt u bij de AV Totaal (combinatie) pakketten.

  • AV Totaal (verschillende combinaties): 100% tot een maximum van €200,- per oor (vergoeding eigen bijdrage);
  • AV Top (verschillende combinaties): 100% tot een maximum van €140,- per jaar (vergoeding eigen bijdrage);
  • AV Standaard en AV Basis (verschillende combinaties): 100% tot een maximum van €70,- per oor (vergoeding eigen bijdrage);
  • AV Plus (verschillende combinaties): 100% tot een maximum van €140,- per oor (vergoeding eigen bijdrage);
  • AV GeZZin (verschillende combinaties): 100% tot een maximum van €140,- per oor (vergoeding eigen bijdrage).

Bovenstaande vergoedingen gelden voor 2017. De vergoedingen voor een gehoorapparaat via Zorg en Zekerheid ten opzichte van 2016 zijn hetzelfde gebleven volgens hun eigen website.

Waarom Gehoortest.nl?

Via Gehoortest.nl bent u altijd verzekerd van een kwalitatieve hoortest van een stAr audicien in de buurt.

  • Kennis over vergoedingen
  • Vrijblijvend advies
  • StAr-gecertificeerd
  • Altijd bij u in de buurt