Zekur vergoeding

zekur-logoZekur is onderdeel van Univé en richt zich op jongeren die gemakkelijk online de zorgverzekering wil afsluiten. Alhoewel veel pakketten zijn afgestemd op zorg die jongeren kunnen gebruiken, kan iedereen van jong tot oud deze zorgverzekering afsluiten. Ook bij Zekur kunt u in aanmerking komen voor een vergoeding voor de aanschaf van een hoortoestel. U kunt een maximale vergoeding van 75% krijgen met een eigen bijdrage van 25%. Een aanvullende verzekering kan de eigen bijdrage verder afdekken. Wilt u in aanmerking komen voor de vergoeding voor uw hoortoestel? Dan moet u wel voldoen aan de voorwaarden zoals gesteld in Vergoeding Hoortoestel.

Vergoeding hoortoestel Zekur basisverzekering

Bij Zekur kunt u de basisverzekering “Gewoon ZEKUR” afsluiten. Dit is een naturapolis, wat wilt zeggen dat u voor de maximale vergoeding enkel terecht kunt bij audiciens waar Zekur een contract mee heeft afgesloten. Gaat u toch naar een niet-gecontracteerde audicien? Dan krijgt u een lagere vergoeding en een hogere eigen bijdrage. De vergoeding kan dan 50% of 70% bedragen in plaats van 75%. Naast de basisverzekering kunt u ook een aanvullende verzekering afsluiten bij Zekur voor een extra vergoeding voor de eigen bijdrage.

Vergoeding hoortoestel Zekur aanvullende verzekeringen

Bij Zekur kunt u kiezen uit 1 extra aanvullende verzekering. Dit is het “Extra ZEKUR” pakket met een doorlopende reisverzekering, tandartsverzekering en een aanvullende zorgverzekering. In deze aanvullende zorgverzekering vindt u een extra vergoeding voor de eigen bijdrage.

  • Extra ZEKUR: 100% tot een maximum van €250,- per jaar (vergoeding eigen bijdrage)

Alhoewel deze extra vergoeding vanuit het aanvullende pakket waarschijnlijk niet helemaal dekkend zal zijn voor de eigen bijdrage, zult u met dit aanvullende pakket het hoortoestel toch voor een zeer klein bedrag uit eigen portemonnee kunnen krijgen. Bovenstaande vergoedingen gelden voor 2016. De hoortoestel vergoedingen van Zekur voor 2017 worden later bekend gemaakt.

Waarom Gehoortest.nl?

Via Gehoortest.nl bent u altijd verzekerd van een kwalitatieve hoortest van een stAr audicien in de buurt.

  • Kennis over vergoedingen
  • Vrijblijvend advies
  • StAr-gecertificeerd
  • Altijd bij u in de buurt