TakeCareNow vergoeding

TakeCareNow-logoTakeCareNow is een jongerenverzekering, wat echter niet wil zeggen dat mensen worden uitgesloten met een oudere leeftijd. Iedereen kan in principe een zorgverzekering bij TakeCareNow afsluiten, alleen ligt de nadruk op vergoedingen die jongeren goed kunnen gebruiken, zoals vergoedingen voor anticonceptie of buitenlanddekking tijdens reizen. U kunt zowel een basisverzekering als aanvullende verzekeringen bij TakeCareNow afsluiten. Standaard krijgt u een vergoeding van 75% voor de aanschaf van een hoortoestel. De overige 25% valt onder uw eigen bijdrage. U komt alleen in aanmerking voor de vergoeding als u aan de voorwaarden voldoet zoals gesteld in het artikel Vergoeding Hoortoestel.

Hoortoestel vergoeding TakeCareNow Basisverzekering

24380_oldie4f614e1e8d0edBij TakeCareNow kunt u 1 basisverzekering afsluiten. Deze naturapolis heet de “TakeCareNow! Internetbasispolis”. Bij deze naturapolis kunt u enkel terecht voor de volledige vergoeding van 75% bij audiciens waar TakeCareNow een contract mee heeft afgesloten. Uiteraard heeft u wel de keuze om een andere, niet-gecontracteerde audicien te bezoeken. Uw vergoeding zal dan echter een stuk lager uitvallen. Denk hierbij aan 50% of 70% van het aanschafbedrag. Bij een restitutiepolis was dit anders geweest. Daar heeft u wel de vrije keuze in audiciens en, als aan alle voorwaarden is voldaan, krijgt u de maximale vergoeding van 75%. Hoe zit het met eventuele extra vergoedingen voor de eigen bijdrage met een aanvullende verzekering van TakeCareNow?

Hoortoestel vergoeding TakeCareNow aanvullende verzekeringen

Bij Take Care Now zijn er 3 verschillende aanvullende verzekeringen af te sluiten. Geen van deze aanvullende verzekeringen kennen een vergoeding voor de eigen bijdrage. Enkel voor gehoorbeschermers kunt u éénmalig terecht voor een vergoeding. Hierdoor zult u met een zorgverzekering van TakeCareNow altijd de 25% eigen bijdrage zelf moeten betalen. Vanaf 2015 valt de Take Care Now zorgverzekering onder Zilveren Kruis Achmea. De vergoedingen van de aanvullende pakketten, t@ke 1, t@ke 2 en t@ke 3, is de laatste jaren hetzelfde gebleven. Ook in 2017 worden hoortoestellen niet aanvullend verzekerd. Ben je jonger dan 18 jaar? Dan wordt jouw gehoortoestel altijd 100% vergoed. Dit geldt zowel voor de basisverzekering als voor alle aanvullende pakketten.

Waarom Gehoortest.nl?

Via Gehoortest.nl bent u altijd verzekerd van een kwalitatieve hoortest van een stAr audicien in de buurt.

  • Kennis over vergoedingen
  • Vrijblijvend advies
  • StAr-gecertificeerd
  • Altijd bij u in de buurt