ONVZ vergoeding

ONVZ-logoONVZ is een middelgrote zorgverzekeraar met bijna een half miljoen verzekerden. ONVZ richt zich uitsluitend op de zorgverzekering en heeft geen winstoogmerk. U kunt een basisverzekering afsluiten en verschillende aanvullende verzekeringen. Vanuit de basisverzekering kunt u een vergoeding krijgen voor de aanschaf van een hoortoestel van 75% als u aan alle voorwaarden voldoet. U kunt de voorwaarden bekijken op Vergoeding Hoortoestel. De overige 25% is wettelijk vastgelegd als eigen bijdrage. Deze eigen bijdrage kan dekkend gemaakt worden met een passende aanvullende verzekering van ONVZ.

Vergoeding hoortoestel ONVZ basisverzekering

Bij ONVZ kunt u de Vrije Keuze Basisverzekering afsluiten. Dit is een restitutieverzekering en biedt u een vrije keuze uit zorgaanbieders. U kunt dus zelf kiezen welke audicien u bezoekt voor het aanmeten van een gehoorapparaat. Als aan alle voorwaarden zijn voldaan zal ONVZ 75% van de aanschafkosten vergoeden. De overige 25% is voor uw eigen rekening, tenzij u een aanvullende verzekering bij ONVZ heeft afgesloten. Een aantal aanvullende verzekeringen bieden een extra dekking tegen de eigen bijdrage.

Vergoeding hoortoestel ONVZ aanvullende verzekeringen

Bij ONVZ heeft u de mogelijkheid om 5 verschillende aanvullende verzekeringen af te sluiten. 2 van deze aanvullende verzekeringen bieden geen extra dekking tegen de eigen bijdrage (Startfit en Extrafit). De overige 4 wel. De volgende vergoedingen voor een gehoorapparaat bij ONVZ horen daarbij:

  • Vrije Keuze Benfit: 100% dekking tot een maximum van €250,- per jaar (vergoeding eigen bijdrage)
  • Vrije Keuze Optifit: 100% dekking tot een maximum van €500,- per jaar (vergoeding eigen bijdrage)
  • Vrije Keuze Topfit: 100% dekking tot een maximum van €1000,- per jaar (vergoeding eigen bijdrage)

Deze vergoedingen voor een gehoorapparaat via ONVZ gelden voor het jaar 2017. Bovenstaande cijfers zijn verkregen uit het Vergoedingsoverzicht op de website van ONVZ Zorgverzekeraar.

Waarom Gehoortest.nl?

Via Gehoortest.nl bent u altijd verzekerd van een kwalitatieve hoortest van een stAr audicien in de buurt.

  • Kennis over vergoedingen
  • Vrijblijvend advies
  • StAr-gecertificeerd
  • Altijd bij u in de buurt