Nedasco vergoeding

Nedasco-logoNedasco is onderdeel van Aegon Nederland. Het is een volmachtbedrijf die samenwerkt met verschillende verzekeraars. Via adviseurs kunt u een zorgverzekering afsluiten via Nedasco bij Avéro Achmea, De Amersfoortse en VGZ. Hierdoor heeft u een grote keuze uit basisverzekeringen en aanvullende verzekeringen. Hoe zit het met recht op vergoedingen bij de aanschaf van een gehoorapparaat via Nedasco? Allereerst moet u aan de voorwaarden voldoen om recht te hebben op een vergoeding. Deze kunt u vinden in het artikel Hoortoestel Vergoeding. U heeft recht op een vergoeding van maximaal 75% van het aankoopbedrag. De overige 25% is voor uw eigen rekening, maar dit kan met de juiste aanvullende verzekering verder gedekt worden.

Vergoeding hoortoestel Nedasco basisverzekering

Bij Nedasco als volmachtbedrijf kunt u kiezen uit de basisverzekeringen van alle bedrijven waar Nedasco mee samenwerkt. Hierdoor heeft u een ruime keuze uit verschillende polissen. Bij een basisverzekering van Nedasco met naturapolis bent u voor de maximale vergoeding van 75% op de aanschaf van een hoortoestel aangewezen op de audiciens waar contracten mee zijn afgesloten. Gaat u voor een audicien waar geen contract mee is afgesloten? Dan zal de vergoeding waarschijnlijk een stuk lager liggen. Hierdoor zult u meer zelf moeten betalen. Bij een basisverzekering met restitutiepolis heeft u zelf de vrije keuze uit audiciens. Als u aan de voorwaarden voldoet heeft u recht op een vergoeding van 75%.

Vergoeding hoortoestel Nedasco aanvullende verzekeringen

Bij Nedasco vindt u verschillende aanvullende verzekeringen. Dit zijn er in totaal 7. Bij 3 van deze aanvullende verzekeringen vindt u een extra dekking voor de eigen bijdrage. Deze zijn als volgt:

  • A tot Z één ster aanvullend: 100% tot maximaal €100,- per hoortoestel (vergoeding eigen bijdrage)
  • A tot Z twee sterren aanvullend: 100% tot maximaal €200,- per hoortoestel (vergoeding eigen bijdrage)
  • A tot Z drie sterren aanvullend: 100% tot maximaal €300,- per hoortoestel (vergoeding eigen bijdrage)

Deze extra dekking gebruikt u voor de eigen bijdrage bij de aanschaf van een hoortoestel. Een 100% dekking zult u hier in de meeste gevallen niet mee halen, maar de eigen bijdrage zal een stuk lager liggen met de juiste aanvullende verzekering van Nedasco. Bovenstaande vergoedingen voor een gehoorapparaat via Nedasco zijn voor 2017.

Waarom Gehoortest.nl?

Via Gehoortest.nl bent u altijd verzekerd van een kwalitatieve hoortest van een stAr audicien in de buurt.

  • Kennis over vergoedingen
  • Vrijblijvend advies
  • StAr-gecertificeerd
  • Altijd bij u in de buurt