Delta Lloyd vergoeding

Delta-lloyd-logoDelta Lloyd is onderdeel van de CZ groep, waar ook OHRA deel van uitmaakt. Heeft u een zorgverzekering van Delta Lloyd en bent u toe aan een gehoorapparaat? Er zijn een aantal voorwaarden waar u aan moet voldoen voordat u een vergoeding voor de aanschaf kunt krijgen. Deze kunt u vinden bij Vergoeding hoortoestel. Als u aan de voorwaarden voldoet heeft u recht op een vergoeding van maximaal 75% van het aankoopbedrag. De overige 25% is voor uw eigen rekening. Heeft u ook een aanvullende verzekering van Delta Lloyd? Dan kan deze vergoeding flink hoger oplopen, waardoor u het gehoorapparaat in sommige gevallen geheel vergoed krijgt.

Vergoeding hoortoestel Delta Lloyd basisverzekering

Bij Delta Lloyd kunt u kiezen uit 2 verschillende basisverzekeringen. Zo is daar de Zorgverzekering Natura, maar ook de Zorgverzekering Restitutie. Bij de Zorgverzekering Restitutie heeft u vrije keuze voor audiciens. Het maakt niet uit naar welke audicien u gaat, als u aan de voorwaarden voldoet krijgt u een vergoeding van 75% voor het aankoopbedrag. Bij de Zorgverzekering Natura ligt dit anders. Maandelijks hoeft u minder premie te betalen, maar daarmee bent u ook beperkter in de keuze voor een audicien. Alleen bij de audiciens waar Delta Lloyd contracten mee heeft afgesloten kunt u een vergoeding van 75% ontvangen. Gaat u naar een niet-gecontracteerde audicien? Dan ligt uw vergoeding een stuk lager. Denk dan aan een vergoeding van 50% of 70%. U zult dan meer zelf moeten betalen.

Vergoeding hoortoestel Delta Lloyd aanvullende verzekeringen

Bij Delta Lloyd heeft u de keuze uit maar liefst 5 verschillende aanvullende verzekeringen voor consumenten. 4 van deze aanvullende verzekeringen bieden een extra dekking voor uw eigen bijdrage. Alleen het aanvullende pakket ‘Start’ heeft geen extra dekking. Dit zijn de volgende aanvullende verzekeringen:

  • Comfort: 100% tot maximaal €1250,- per jaar (vergoeding eigen bijdrage)
  • Compleet: 100% tot maximaal €1000,- per jaar (vergoeding eigen bijdrage)
  • Extra: 100% tot maximaal €500,- per jaar (vergoeding eigen bijdrage)
  • Top: 100% tot maximaal €1500,- voor elk type hoortoestel

Dankzij deze aanvullende verzekeringen kunt u voor nagenoeg elk type hoortoestel een volledige vergoeding krijgen bij Delta Lloyd. Bovenstaande vergoedingen gelden voor 2017 en komen uit de Pakketvergelijker op de website van Delta Lloyd zorgverzekeringen.

Waarom Gehoortest.nl?

Via Gehoortest.nl bent u altijd verzekerd van een kwalitatieve hoortest van een stAr audicien in de buurt.

  • Kennis over vergoedingen
  • Vrijblijvend advies
  • StAr-gecertificeerd
  • Altijd bij u in de buurt