De Amersfoortse vergoeding

logo_de_amersfoortseDe zorgverzekering van De Amersfoortse is speciaal gericht op ondernemers. U kunt een basisverzekering bij De Amersfoortse afsluiten en daarnaast verschillende aanvullende verzekeringen. Bij De Amersfoortse kunt u voor de aanschaf van een hoortoestel een vergoeding krijgen tot maximaal 75% van de aanschafwaarde vanuit de basisverzekering. De overige 25% valt onder uw eigen bijdrage. Deze eigen bijdrage kan verder gedekt worden door aanvullende verzekeringen. In dit artikel bekijken we waar u aan toe bent als verzekerde van De Amersfoortse. Voordat u voor de vergoeding voor een gehoorapparaat in aanmerking kunt komen dient u wel aan alle voorwaarden te voldoen. Deze kunt u lezen bij Hoortoestel vergoeding.

Vergoeding hoortoestel De Amersfoortse basisverzekering

Bij De Amersfoortse vindt u 1 basisverzekering: De Zorgverzekering Flexibel. U heeft een vrije keuze voor audiciens bij deze zorgverzekering. Ook voor audiciens waar De Amersfoortse geen contract mee heeft afgesloten kunt u voor de maximale vergoeding van 75% in aanmerking komen. Deze vergoeding kan nog hoger oplopen door de juiste aanvullende verzekering.

Vergoeding hoortoestel De Amersfoortse aanvullende verzekeringen

Bij De Amersfoortse kunt u uw basisverzekering uitbreiden met maar liefst 5 verschillende aanvullende verzekeringen. Dit zijn Aanvulling Compact, Aanvulling Budget, Aanvulling Basis, Aanvulling Uitgebreid en Aanvulling Optimaal. De aanvullende verzekering ‘Compact’ kent geen dekking voor gehoortoestellen. De volgende aanvullende verzekeringen kennen dat wel:

  • Aanvulling Basis: 100% tot een maximum van €250,- per jaar(vergoeding eigen bijdrage)
  • Aanvulling Budget: 100% tot een maximum van €100,- per jaar(vergoeding eigen bijdrage)
  • Aanvulling Optimaal: 100% tot een maximum van €550,- per jaar(vergoeding eigen bijdrage)
  • Aanvulling Uitgebreid: 100% tot een maximum van €400,- per jaar(vergoeding eigen bijdrage)

Deze vergoedingen dient u te gebruiken voor de eigen bijdrage. Afhankelijk van uw aanvullende verzekering en het aanschafbedrag van uw gehoorapparaat kunt u bij De Amersfoortse in sommige gevallen het gehele aankoopbedrag van uw gehoorapparaat vergoed krijgen. Bovenstaande bedragen gelden voor 2017 en komen uit het Vergoedingenoverzicht 2017 van de website van De Amersfoortse.

Waarom Gehoortest.nl?

Via Gehoortest.nl bent u altijd verzekerd van een kwalitatieve hoortest van een stAr audicien in de buurt.

  • Kennis over vergoedingen
  • Vrijblijvend advies
  • StAr-gecertificeerd
  • Altijd bij u in de buurt