CZdirect vergoeding

cz-direct-logoCZdirect is een zorgverzekering speciaal gericht op jongeren en studenten en is onderdeel van de CZ-groep. Deze zorgverzekering is een speciale online zorgverzekering, waardoor de kosten lager gehouden kunnen worden. U kunt bij CZdirect terecht voor een basisverzekering en voor 3 soorten aanvullende verzekeringen. Ook bij CZdirect kunt u aanspraak maken op een maximale vergoeding van 75% voor de aanschaf van een hoortoestel. De overige 25% valt onder uw eigen bijdrage. U kunt in aanmerking komen voor deze vergoeding voor een gehoorapparaat bij CZdirect als u aan een aantal voorwaarden voldoet. Lees de voorwaarden bij Hoortoestel vergoeding.

Vergoeding hoortoestel  CZdirect basisverzekering

Bij CZdirect kunt u 1 basisverzekering afsluiten. Dit is de Basisverzekering CZdirect. Deze basisverzekering is een naturapolis. Voor de vergoeding van 75% moet u daarom naar audiciens gaan waar CZdirect contracten mee heeft afgesloten. Wilt u toch liever naar een andere audicien? Deze mogelijkheid heeft u natuurlijk altijd, maar de maximale vergoeding zal dan een stuk lager liggen. Hierdoor zult u meer zelf moeten betalen voor de aanschaf van uw hoortoestel. Een restitutiepolis, waar u zelf de keuzevrijheid heeft voor een audicien, wordt niet aangeboden door CZdirect. Hoe zit het met vergoedingen bij aanvullende verzekeringen van CZdirect?

Vergoeding hoortoestel CZdirect aanvullende verzekeringen

Bij CZdirect kunt u 3 verschillende aanvullende verzekeringen afsluiten. Dit zijn de CZdirect Start, de CZdirect Basic en de CZdirect Extra. Geen van deze aanvullende verzekeringen bieden extra dekking voor de aanschaf van een hoortoestel. Hierdoor zult u, als verzekerde bij CZdirect, altijd de eigen bijdrage van 25% op de aanschaf van een hoortoestel uit eigen portemonnee moeten betalen.

Bovenstaande vergoedingen op de aanschaf van een gehoorapparaat bij CZdirect gelden voor 2017. Deze informatie komt uit de Pakketvergelijker van CZ Direct voor 2017.

Waarom Gehoortest.nl?

Via Gehoortest.nl bent u altijd verzekerd van een kwalitatieve hoortest van een stAr audicien in de buurt.

  • Kennis over vergoedingen
  • Vrijblijvend advies
  • StAr-gecertificeerd
  • Altijd bij u in de buurt