Hoortoestellen vergelijken

Hoortoestellen vergelijkenDe keuze voor het juiste hoortoestel kan een lastige keuze zijn. Zo zijn er ruim 25 verschillende merken in Nederland die elk verschillende types hoorapparaten op de markt hebben gebracht. De audiciens aangesloten bij Gehoortest.nl helpen u graag met deze keuze en geven u een deskundig advies. Dit advies wordt gegeven op basis van een kwalitatieve hoortest. De audicien zal met u de verschillende mogelijkheden bespreken om zo tot een objectieve hoortoestel vergelijking te komen. Na deze vergelijking weet u direct welk hoortoestel het meest geschikt is voor u, uw leefstijl en welke het beste aansluit op uw gehoorproblemen. Het beste hoortoestel bestaat niet, iedereen is weer anders en voor iedereen is het beste hoortoestel anders.

Financieel

Ook het financiële aspect van de keuze voor een hoortoestel is belangrijk. De prijzen voor hoorapparaten variëren onderling flink. De goedkoopste modellen zijn vanaf €199,- verkrijgbaar (soms zelfs €0,-!) en de duurste modellen kosten met gemak duizenden euro’s. Toch zegt de prijs niet altijd wat over de kwaliteit van het hoortoestel. Om deze reden is het van belang dat u zich goed laat voorlichten door een audicien. Lees meer over de prijzen van hoortoestellen. De exacte vergoeding die u van uw zorgverzekeraar krijgt is afhankelijk van uw leeftijd en uw exacte hoorproblemen.

Volledige en objectieve hoortoestel vergelijking?

Afhankelijk van uw exacte hoorprobleem , kunt uw kiezen tussen een In-het-oor-hoortoestel, een Achter-het-oor-hoortoestel, hoortoestellen in de gehoorgang of een botverankerd hoortoestel. Uw audicien kan u perfect helpen met deze keuze voor het meest geschikte hoortoestel voor uw situatie.

Kom direct in contact met een audicien bij u in de buurt voor geheel vrijblijvend en gratis advies!

Waarom Gehoortest.nl?

Via Gehoortest.nl bent u altijd verzekerd van een kwalitatieve hoortest van een audicien bij u in de buurt.

  • Kennis over vergoedingen
  • Vrijblijvend advies
  • StAr-gecertificeerd
  • Altijd bij u in de buurt