Merken

ouderdomsdoofheidOns gehoor krijgt gedurende het leven veel te verduren. De mens wordt steeds ouder, maar helaas heeft ons gehoor een minder lange levensduur. Gehoorverlies is vaak het gevolg. Naast “ouderdom” zijn er nog tal van andere oorzaken waarbij ons gehoor minder goed kan functioneren. Een oplossing ligt in het aan laten meten van een hoortoestel. Door middel van innovatieve technieken worden de hoortoestellen vandaag de dag steeds beter. Tientallen fabrikanten hebben hoortoestellen op de markt gebracht. Hierdoor is er veel aanbod op de markt verkrijgbaar. Toch kan dit ook problemen opleveren, want welke hoortoestel merken zijn het meest geschikt voor uw soort gehoorverlies?

Geen slechte gehoorapparaat merken meer op de markt

Anders dan vroeger zijn er geen slechte hoortoestel merken meer op de markt. Elk merk voldoet aan de gestelde eisen. Toch is niet elk merk en type hoortoestel geschikt voor uw soort gehoorverlies. Welk merk hoortoestel past bij u? Deze vraag kan uw audicien samen met u beantwoorden.

Bekijk de hoortoestel merken

Klik op één van de onderstaande merken om meer te weten te komen over het bedrijf, het assortiment aan hoortoestellen en de prijzen. Vraag meteen uw gratis hoortest aan en probeer de hoortoestellen merken uit in uw proefperiode bij een audicien uit uw eigen omgeving.

Unitron Bernafon Interton
Phonak Starkey Hansaton
ReSound Advance Coselgi
Oticon Beltone Widex
Selectic Audifon
NovaSense ExSilent

Waarom Gehoortest.nl?

Via Gehoortest.nl bent u altijd verzekerd van een kwalitatieve hoortest van een stAr audicien in de buurt.

  • Kennis over vergoedingen
  • Vrijblijvend advies
  • StAr-gecertificeerd
  • Altijd bij u in de buurt