Advance hoortoestellen

gehoortest-advance-logoDe Advance hoortoestellen zijn exclusief verkrijgbaar bij Specsavers. Deze betaalbare hoortoestellen worden speciaal voor Specsavers geproduceerd. Met een Advance hoortoestel kunt u blijven genieten van de geluiden om u heen. Deze “eigen merk” gehoorapparaten van Specsavers zijn geschikt voor ieder budget en doen zeker niet onder voor andere merken hoortoestellen.

Het assortiment van Advance

advance-hearingDe Advance hoortoestellen zijn verkrijgbaar in verschillende types. Van hoortoestellen achter het oor met of zonder open toepassing tot hoortoestellen in het oor. Specsavers werkt met de Advance hoortoestellen niet met een bepaalde naam, maar met een bepaald nummer. De hoortoestellen in de 100 serie zijn de budgettoestellen met prijzen tot €500,- Dit loopt helemaal op tot de toptoestellen van boven de €1200,- met de 600 serie. Afhankelijk van uw exacte soort gehoorverlies, en de categorie waar u met uw gehoorverlies in wordt ingedeeld, kunt u al een hoortoestel aanschaffen bij Specsavers van rond de €400,-. Hiermee behoort dit eigen merk van Specsavers tot het goedkopere segment gehoorapparaten, wat absoluut niet wil zeggen dat u veel aan kwaliteit in moet leveren. De gehoorapparaten van Advance zijn voor veel slechthorenden dan ook uitstekend geschikt. Hoortoestellen die nauwelijks zichtbaar zijn behoren nog niet tot het assortiment gehoorapparaten van Advance, maar wellicht worden deze in de toekomst wel voor Specsavers geproduceerd. Ook bij Specsavers kunt u gebruik maken van de vergoeding van maximaal 75% op de aanschaf van een hoortoestel binnen uw categorie, dit dankzij uw zorgverzekering. Heeft u ook een dekkende aanvullende verzekering? Dan kan de vergoeding nog hoger uitvallen.

Advance hoortoestellen alleen bij Specsavers

Heeft u problemen met uw gehoor? Vraag dan gelijk de gratis hoortest aan op onze website. Een StAr-gecertificeerde audicien uit uw eigen omgeving zal contact met u opnemen. U kunt de Advance hoortoestellen alleen krijgen bij Specsavers. Blijkt uit de gratis hoortest dat u een hoortoestel nodig heeft? In de proefperiode kunt u een gehoorapparaat van Advance uitproberen. U kunt de Advance hoortoestellen vergelijken met hoortoestellen van andere producenten op onze Merken pagina.

Waarom Gehoortest.nl?

Via Gehoortest.nl bent u altijd verzekerd van een kwalitatieve hoortest van een stAr audicien in de buurt.

  • Kennis over vergoedingen
  • Vrijblijvend advies
  • StAr-gecertificeerd
  • Altijd bij u in de buurt