Slapen en snurken

suizen-in-je-oor-200x100Kunt u ’s nachts niet slapen door het gesnurk van een ander of door geluiden in uw omgeving? Dan zijn oordoppen de uitkomst voor u. Naast het feit dat u geen last heeft van geluiden om u heen, wordt uw gehoor ook beschermd. Sommige mensen zijn overgevoelig voor geluid, als u hier last van heeft dan kunt u overwegen om speciale oordoppen aan te schaffen. Uit onderzoek is gebleken dat 20% van de Nederlanders het soms moeilijk vindt om de slaap te vatten. Deze slaapproblemen kunnen komen door teveel piekeren, maar ook door het snurken van de partner of omgevingsgeluiden. Bij omgevingsgeluiden kunt u denken aan lawaaiige buren of lawaai op straat. Vaak is voor deze mensen slapen op een camping ook een probleem. Door geen goede nachtrust te krijgen kunt u niet genieten van uw welverdiende vakantie. Gelukkig kunnen wij van Gehoortest.nl iets voor u betekenen.

Oordoppen bij het slapen

Slapen zonder gesnurk en lawaai om u heen’s Nachts oordoppen in doen zorgt ervoor dat u vervelende omgevingsgeluiden niet meer hoort en dat u beter in slaap kunt vallen. U hoeft niet bang te zijn dat u ’s morgens de wekker niet hoort, deze blijft namelijk gewoon hoorbaar. Het snurken van uw partner of het lawaai van de buren hoort u echter niet meer dankzij de speciale filters. Op deze manier bent u verzekerd van een goede nachtrust. Wilt u oordoppen voor tijdens het slapen? Dan heeft u twee opties. U kunt standaard oordoppen kopen of oordoppen op maat laten maken. De standaard oordoppen zijn vaak goedkoper, maar zijn minder comfortabel en bieden minder bescherming tegen omgevingsgeluiden. De oordoppen van de StAr gecertificeerde audicien bieden 100% draagcomfort en 100% bescherming tegen omgevingsgeluiden.

Oordoppen tegen snurken

Heeft u ’s nachts geen last van de omgevingsgeluiden, maar is het snurken van uw partner het probleem waarom u de slaap niet kunt vatten? Dan hebben wij de oplossing voor u. Er zijn speciale oordoppen tegen snurkgeluiden verkrijgbaar. Deze oordoppen filteren het geluid van het gesnurk weg. U kunt uw wekker horen, maar het gesnurk van uw partner niet. Zo krijgt u weer een goede nachtrust en kunt u de dag weer aan. Deze oordoppen zijn zowel in een standaard uitvoering verkrijgbaar als op maat gemaakt.

Laat nu uw gegevens achter via onderstaand formulier, zodat de StAr gecertificeerde audicien bij u in de buurt contact met u op kan nemen om een afspraak te maken. Wacht niet langer en slaap binnenkort weer heerlijk. Tijdens uw bezoek aan de hoorwinkel worden de verschillende mogelijkheden met u doorgenomen en krijgt u advies op maat. Deze afspraak is geheel vrijblijvend.

Waarom Gehoortest.nl?

Heeft u last van gehoorschade of wilt u dit voorkomen? Via Gehoortest.nl bent u verzekerd van een kwalitatieve gehoortest.

  • Uitgebreide hoortest
  • StAr-gecertificeerd
  • Vrijblijvend advies
  • Altijd bij u in de buurt

Gerelateerde onderwerpen: