Oordoppen op maat

aanmeten oorbescherming smallOordoppen worden steeds populairder om het gehoor te beschermen. Of het nu gaat om oordoppen voor tijdens het uitgaan of voor op de motor, steeds meer mensen ontdekken dat oordoppen ideale gehoorbescherming biedt. Er zijn verschillende merken die oordoppen op de markt hebben gebracht als standaarduitvoering die geschikt zijn voor verschillende situaties. Vaak zijn deze standaard oordoppen in verschillende formaten beschikbaar waardoor er altijd wel eentje is die geschikt is voor uw oren. Toch hebben standaard oordoppen ook nadelen. Elk oor is uniek, waardoor standaard oordoppen nooit 100% goed aansluiten en geen 100% draagcomfort hebben. Doordat de oordoppen niet goed aansluiten, geven de oordoppen geen optimale bescherming bij hard geluid. U kunt dan ook kiezen voor oordoppen op maat.

Waar zijn oordoppen op maat verkrijgbaar?

U kunt bij uw audicien terecht voor het laten aanmeten van oordoppen op maat. Deze oordoppen worden helemaal gemaakt naar de vorm van uw oren. Hierdoor worden uw oren volledig afgesloten en geven de oordoppen een volledige gehoorbescherming. Standaard oordoppen zijn vaak voor de buitenwereld zichtbaar, maar dit is niet het geval bij oordoppen op maat. Deze zijn vaak klein en doorzichtig, hierdoor merkt de buitenwereld niet dat u oordoppen draagt.

Er zijn verschillende filters voor in de oordoppen. Zo zijn er speciale oordoppen voor tijdens het motorrijden, tijdens het zwemmen of tijdens het uitgaan. De filters filteren de schadelijk frequenties uit het geluid zonder dit te vervormen. U kunt bijvoorbeeld genieten van de muziek, zonder het risico op gehoorbeschadiging. Een ander voordeel van oordoppen op maat, is dat deze oordoppen langer mee gaan dan de standaard oordoppen. Bij een normaal gebruik van de oordoppen, gaan ze maar liefst vier jaar mee. U kunt uw op maat gemaakte oordoppen krijgen bij uw StAr gecertificeerde hoorwinkel bij u in de buurt.

Oordoppen op maat in uw omgeving

Voor elke situatie heeft uw audicien de juiste gehoorbescherming. Wilt u gehoorbescherming op maat laten maken? Vul dan onderstaand formulier in en een audicien bij u in de omgeving neemt contact met u op voor een afspraak. U kunt ook eerst een gesprek aanvragen over de mogelijkheden voor u, deze gesprekken zijn geheel vrijblijvend.

Waarom Gehoortest.nl?

Via Gehoortest.nl bent u altijd verzekerd van een kwalitatieve hoortest van een audicien bij u in de buurt.

  • Uitgebreide hoortest
  • StAr-gecertificeerd
  • Vrijblijvend advies
  • Altijd bij u in de buurt