Oordoppen aanmeten

Bent u overtuigd van de vele voordelen van gehoorbescherming? Dan kunt u nu een afspraak maken met uw audicien. U kunt ook kijken naar oordoppen op maat. U kunt natuurlijk zelf op zoek gaan naar een hoorwinkel bij u in de buurt, maar de kwaliteit tussen verschillende hoorwinkels kan behoorlijk verschillen. Om die reden hebben wij StAr gecertificeerde audiciens bij u in de buurt op een rijtje gezet. Deze audiciens zijn gediplomeerd en daardoor echt deskundig op het gebied van het gehoor. Zij beschikken over de beste apparatuur om uw oren goed en volledig te kunnen testen.

Als u geïnteresseerd bent in deskundig advies van een audicien bij u in de buurt, vul dan onderstaand formulier in. Een audicien zal dan contact met u opnemen voor een vrijblijvend gesprek over het aanmeten van oordoppen. Naast het aanmeten van oordoppen, kunt u ook terecht bij uw audicien voor een gratis hoortest.

Hoe gaat het oordoppen aanmeten?

aanmeten oorbescherming smallNadat u onderstaand formulier heeft ingevuld, neemt een StAr gecertificeerde audicien uit uw omgeving contact met u op. U kunt dan samen een afspraak inplannen om de vestiging te gaan bezoeken. Eenmaal bij de vestiging aangekomen krijgt u een persoonlijk gesprek met een hoorspecialist over wat uw wensen en problemen zijn. Om een goed beeld van uw hoorproblemen te krijgen zal uw hoorwinkel waarschijnlijk een gratis hoortest afnemen. Zo kan de audicien de staat van uw gehoor goed in kaart brengen. Op basis van de uitslag van de hoortest zal de audicien de mogelijke opties met u bespreken. Mocht u al gehoorschade hebben opgelopen, dan zal de mogelijkheid van een hoortoestel ook aan bod komen.

Mocht u in eerste instantie niet zo positief tegenover een hoortoestel staan, dan is er de mogelijkheid om een hoortoestel op proef mee naar huis te nemen. U kunt uw hoorapparaat dan in alle rust thuis uitproberen. Mocht er geen sprake van gehoorbeschadiging zijn, maar loopt u wel een grote kans om in de toekomst gehoorbeschadiging op te lopen, dan zal uw audicien u voorlichten over gehoorbescherming. Als u enthousiast bent geraakt over oordoppen als geschoorbescherming, dan kan uw audicien u deze aanmeten.

Waarom Gehoortest.nl?

Via Gehoortest.nl bent u altijd verzekerd van een kwalitatieve hoortest van een audicien bij u in de buurt.

  • Uitgebreide hoortest
  • StAr-gecertificeerd
  • Vrijblijvend advies
  • Altijd bij u in de buurt